fbpx

Aktualne novice

POIŠČI SVOJ PLESNI TEČAJ

Izberi zvrst
Izberi starost
Izberi zahtevnost

Izberi starostno skupino

Zaplešite z nami

 

Dragi prijatelji plesa! Veseli smo, da ste si vzeli trenutek časa in brskate informativne strani naše plesne šole. V 30-ih letih dela smo v Ljubljani in v Sloveniji postali renomirana plesna šola, v kateri na družabnem in tekmovalnem nivoju zapleše na tisoče otrok, mladine in odraslih.

 

BOLERO se ponaša z izvrstnimi koreografi, ki delujejo tako v Sloveniji kot tudi v tujini. Več kot uspešna in plesu popolnoma predana, slovenska ambasadorka plesa, Nika Kljun živi v Los Angelesu, od koder svoje bogato plesno znanje prenaša na vse Hip hop navdušence po celem svetu, še zlasti pa na trenerje in plesne učitelje Bolera, ki že leta ustvarjajo vrhunske plesalce, ki dosegajo vrhunske rezultate.

 

Pridružite se Boleru tudi Vi!

 

 

ZAČNITE ŽE DANES

 

Dragi prijatelji plesa …

ples je zabava, sprostitev in druženje. Vse leto si ustvarjamo nove spomine ob različnih plesnih dogodkih (plesnih tečajih, preplesavanjih, plesih) in tradicionalno se vsako leto družimo tudi na plesnih vikendih. Slednji so že naša utečena, prijetna razvada, ki si jo privoščimo z namenom, da postajamo vedno boljši in samozavestnejši plesalke in plesalci, da spoznamo kakšno novo plesno figuro oziroma da natančneje dodelamo tehniko različnih plesov. Predvsem pa je bistvo plesnih vikendov druženje, saj so takšni dogodki priložnost, da stkemo nove prijateljske stike ali utrdimo vezi, ki nas družijo zaradi ljubezni do plesa.

 

 

Letošnja plesna vikenda – oba datuma sta zaradi lažje organizacije vašega časa že objavljena – bosta potekala na morju. Prvi ob slovenski, drugi pa ob hrvaški obali. Od 30. 11. do 2. 12. 2018 vas torej vabimo v Bernardin, na plesni vikend poln prijetnega druženja, zabave, plesa, dobre volje in pozitivne energije.

 

Z vami bomo plesni učitelji Janja Pušl, Zoran Kljun, Andreja Jordan in Matej Marn, ki bomo skrbeli za sproščeno in prijetno vzdušje na plesnih delavnicah, vas spodbujali in vam pomagali uživati v novih plesnih korakih ter vam pomagali, da boste ostali v miselni in telesni kondiciji.

 

 

CENA plesnega vikenda z namestitvijo v Hotelu Histrion **** znaša 159 € na osebo.

doplačila: enoposteljna soba 28,00 €

 

Prevoz je v lastni režiji. 

 

Prijavite se lahko do 2. 11. 2018, na recepcijah PŠ Bolero ali na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Prijava velja ob plačilu akontacije v višini 100€ na osebo. Preostanek plačila lahko nakažete do 19. 11. 2018. Ker je število mest omejeno, se prijavite čim prej in ne pozabite, za odličen vikend je poskrbljeno, le pridružiti se nam morate.


Za dodatna pojasnila pokličite PŠ Bolero na 01-512 0 512 ali 040-322 522. Lahko pa se obrnete na vašo plesno učiteljico oz. učitelja!

 

Dunajska cesta 49, 1000 Ljubljana

 

Uradne ure:

Pon. - pet. od 10:00 do 19:00

 

Tel: 01 512 0 512

Mob: 040 322 522

 

Email: info@bolero.si

 

 ZSInstagram

ZSFacebook

© 2024 Bolero. Vse pravice pridržane.