fbpx

Aktualne novice

POIŠČI SVOJ PLESNI TEČAJ

Izberi zvrst
Izberi starost
Izberi zahtevnost

Izberi starostno skupino

Zaplešite z nami

 

Dragi prijatelji plesa! Veseli smo, da ste si vzeli trenutek časa in brskate informativne strani naše plesne šole. V 30-ih letih dela smo v Ljubljani in v Sloveniji postali renomirana plesna šola, v kateri na družabnem in tekmovalnem nivoju zapleše na tisoče otrok, mladine in odraslih.

 

BOLERO se ponaša z izvrstnimi koreografi, ki delujejo tako v Sloveniji kot tudi v tujini. Več kot uspešna in plesu popolnoma predana, slovenska ambasadorka plesa, Nika Kljun živi v Los Angelesu, od koder svoje bogato plesno znanje prenaša na vse Hip hop navdušence po celem svetu, še zlasti pa na trenerje in plesne učitelje Bolera, ki že leta ustvarjajo vrhunske plesalce, ki dosegajo vrhunske rezultate.

 

Pridružite se Boleru tudi Vi!

 

 

ZAČNITE ŽE DANES

 

Podelitev glasbenih nagrad Billboard v Las Vegasu je postregla s številnimi vrhunskimi zvezdniškimi nastopi. Za enega teh je poskrbela 56-letna Paula Abdul, ki je tokrat sodelovala z našo Niko Kljun, katera je za njen nastop sestavila koreografijo. Paula se je Niki po nastopu zahvalila in dejala, da je bilo delati z njo v velik užitek in zadovoljstvo.

 

Nika, ki je pri svojem delu zelo disciplinirana in od plesalcev vedno potegne le najboljše, zna dobro presoditi, česa je nekdo sposoben in zato 56-letne zvezdnice ni 'šparala', ko je zanjo sestavljala plesne korake. In to se ji je dobro obrestovala, saj vsi tuji mediji poročajo o izjemnem nastopu, ki ga je Paula uprizorila na Billboardih.

 

Med plesalci je bil tudi naš Jan Ravnik, v zaodrju pa je Niko podpirala tudi njena mama Janja Pušl, ki jo je obiskala v Las Vegasu in ji stala ob strani.

 

''Zelo sem vesela, navdušena … Rada te imam (Nika), uspelo nama je,'' je z navdušenjem dejala 56-letna Paula, nato pa še pojasnila, da je bila prav Nika tista, ki ji je zadnja dala spodbudne besede pred nastopom. ''Ta punca (Nika) je bila zadnja, ki sem jo slišala dve sekundi preden sem stopila na oder. Rekla mi je: 'Ti to zmoreš.' Tvoj glas mi je odzvanjal celoten nastop. Rada te imam (Nika) in delati s tabo je bilo nekaj najboljšega,'' ni skoparila s pohvalami o naši izjemni plesalki in koreografinji Niki.

 

''Ne morem pojasniti, kako zelo sem hvaležna, da sem lahko koreografirala za ta zgodovinski nastop in da sem lahko delala z legendo kot je Paula Abdul,'' je na Instagramu zapisala Nika in se ob tem zahvalila vsem plesalcem.


Vir: 24ur.com

 

Dunajska cesta 49, 1000 Ljubljana

 

Uradne ure:

Pon. - pet. od 10:00 do 19:00

 

Tel: 01 512 0 512

Mob: 040 322 522

 

Email: info@bolero.si

 

 ZSInstagram

ZSFacebook

© 2024 Bolero. Vse pravice pridržane.