fbpx

Aktualne novice

POIŠČI SVOJ PLESNI TEČAJ

Izberi zvrst
Izberi starost
Izberi zahtevnost

Izberi starostno skupino

Zaplešite z nami

Dragi prijatelji plesa! Veseli smo, da ste si vzeli trenutek časa in brskate informativne strani naše plesne šole. V 30-ih letih dela smo v Ljubljani in v Sloveniji postali renomirana plesna šola, v kateri na družabnem in tekmovalnem nivoju zapleše na tisoče otrok, mladine in odraslih.

BOLERO se ponaša z izvrstnimi koreografi, ki delujejo tako v Sloveniji kot tudi v tujini. Več kot uspešna in plesu popolnoma predana, slovenska ambasadorka plesa, Nika Kljun živi v Los Angelesu, od koder svoje bogato plesno znanje prenaša na vse Hip hop navdušence po celem svetu, še zlasti pa na trenerje in plesne učitelje Bolera, ki že leta ustvarjajo vrhunske plesalce, ki dosegajo vrhunske rezultate.

Pridružite se Boleru tudi Vi!

ZAČNITE ŽE DANES

1. mesto: SVETOVNO PRVENSTVO 2019 – Decin, Češka
Kategorija street dance show solo članice
Točka Cardi B
Koreografija Ana Vodišek

"Največ mi pomeni naslov svetovne prvakinje v street dance šov solo kategoriji med članicami v letu 2019. Malo pred to tekmo sem prebolela nekoliko daljšo bolezen, zaradi katere nisem smela plesati ali se sploh pretirano ukvarjati s športom približno dva do tri mesece. Takrat sem zares ugotovila, koliko mi ples pomeni in da je to nekaj, kar bi rada počela celo življenje. S tem mišljenjem sem šla na to tekmo in plesala z največjim užitkom, saj sem bila po dolgotrajnem posedanju in ležanju še kako srečna, da lahko spet plešem na odru. Tudi točka, ki sva jo sestavili s trenerko, je bila inovativna, zabavna, še nikoli videna in res mi je ostala v zelo lepem spominu kljub vzponom in padcem, ki sem jih v tisti sezoni doživela. Ples je moje življenje. V mojem svetu se vse vrti okrog plesa in v življenju ne počnem skoraj ničesar drugega, kot plešem. Ko sem bila mlajša, sem se ukvarjala s sto in eno dejavnostjo, vendar pri nobeni nisem ostala dolgo. Ples je edina konstanta v mojem življenju in upam, da tako tudi ostane." Maja Hočevar

Sledi Maji na socialnih omrežjih
 Instagram

Maja Hočevar

Facebook

Maja Hočevar

Dunajska cesta 49, 1000 Ljubljana

Uradne ure:

Pon. - pet. od 10:00 do 19:00

Tel: 01 512 0 512

Mob: 040 322 522

Email: info@bolero.si

ZSInstagram