fbpx

Aktualne novice

POIŠČI SVOJ PLESNI TEČAJ

Izberi zvrst
Izberi starost
Izberi zahtevnost

Izberi starostno skupino

Zaplešite z nami

 

Dragi prijatelji plesa! Veseli smo, da ste si vzeli trenutek časa in brskate informativne strani naše plesne šole. V 30-ih letih dela smo v Ljubljani in v Sloveniji postali renomirana plesna šola, v kateri na družabnem in tekmovalnem nivoju zapleše na tisoče otrok, mladine in odraslih.

 

BOLERO se ponaša z izvrstnimi koreografi, ki delujejo tako v Sloveniji kot tudi v tujini. Več kot uspešna in plesu popolnoma predana, slovenska ambasadorka plesa, Nika Kljun živi v Los Angelesu, od koder svoje bogato plesno znanje prenaša na vse Hip hop navdušence po celem svetu, še zlasti pa na trenerje in plesne učitelje Bolera, ki že leta ustvarjajo vrhunske plesalce, ki dosegajo vrhunske rezultate.

 

Pridružite se Boleru tudi Vi!

 

 

ZAČNITE ŽE DANES

Z izbiro 'SOGLAŠAM':

  • Soglašam, da osebne podatke obdelujete z namenom vpisa v plesno šolo, razporejanja v skupine in obveščanja o izvajanju aktivnosti.
  • Soglašam, da osebne podatke obdelujete z namenom pošiljanja podatkov, potrebnih za izvedbo plačila vadbe, ipd., vključno s pošiljanjem e-računov po elektronski pošti.
  • Soglašam, da fotografirate, snemate in objavljate posnetke, na katerih se nahajam, v publikacijah, na spletnih straneh in uradnih socialnih omrežjih
  • Soglašam, da občasno objavljate in redno arhivirate dosežke, rezultate, fotografije in video posnetke, na katerih se nahajam.
  • Soglašam, da me obveščate o aktualnih informacijah in novicah preko elektronske pošte.

 

S potrditvijo soglasja izjavljam, da:

  • sem starejši/-a od 16 let in da so podane informacije resnične in verodostojne,
  • sem seznanjen, da lahko zahtevam vpogled in popravek, blokiranje, izbris ali omejitev obdelave mojih osebnih podatkov ali osebnih podatkov mojega otroka ali podam ugovor zoper obdelavo in prenosljivost mojih osebnih podatkov ali osebnih podatkov mojega otroka, in sicer s pisnim obvestilom na naslov Plesna šola Bolero d.o.o., Dunajska cesta 49, 1000 Ljubljana ali z elektronskim sporočilom na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ,
  • sem seznanjen, da lahko vložim pritožbo pri nadzornemu organu, če menim, da obdelava osebnih podatkov krši Splošno uredbo o varstvu podatkov,
  • sem seznanjen, da se bodo moji osebni podatki in osebni podatki mojega otroka obdelovali izključno s strani PŠ Bolero in ne bodo posredovani tretjim osebam, k čemur podajam svoje izrecno soglasje,
  • sem seznanjen, da se osebni podatki zbirajo samo toliko časa, kolikor je potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili zbrani ali nadalje uporabljeni, oz. do preklica privolitve, potem pa jih trajno izbrišete,
  • sem seznanjen, da tečaji potekajo v objektu z video nadzornim sistemom,
  • sem seznanjen, da Politika zasebnosti Bolero d.o.o. podrobneje ureja področje varstva osebnih podatkov in se v njej lahko seznanim s podrobnostmi, ki tu niso podane.

 

VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

 

V plesni šoli Bolero d.o.o., Dunajska cesta 49, 1000 Ljubljana cenimo vaše zanimanje in zaupanje. Zavezujemo se, da bomo z vašimi podatki ravnali skrbno, da jih bomo varovali skladno z zakonodajo o varstvu podatkov in da jih ne bomo posredovali tretjim osebam brez vaše izrecne privolitve.

 

PŠ Bolero od vas za namene vpisa v plesno šolo, razporejanja v plesne skupine, zaračunavanje vadnine (in morebitnih ostalih storitev), obveščanja o novicah in dogodkih, objavljanja rezultatov, foto in video gradiva ter pošiljanja e-računov zbira sledeče osebne podatke: ime in priimek, spol, datum rojstva, ulica in hišna številka, poštna številka in kraj bivanja, številka mobilnega telefona, elektronski naslov.

 

Dunajska cesta 49, 1000 Ljubljana

 

Uradne ure:

Pon. - pet. od 10:00 do 19:00

 

Tel: 01 512 0 512

Mob: 040 322 522

 

Email: info@bolero.si

 

 ZSInstagram

ZSFacebook

© 2024 Bolero. Vse pravice pridržane.