fbpx

Bolero Domžale

Plesni center BOLERO je poznan po svojem odličnem delovanju, kvaliteti in skrbi za plesno znanje vseh generacij! Letošnje leto praznujejo že 35 let svojega delovanja Ustanovitelja sta nekdanja tekmovalca standardnih in latinskoameriških plesov, danes pa priznana strokovnjaka v plesu, plesna učitelja z diplomo pri PZS (Plesna zveza Slovenije), plesna sodnika, predavatelja in mentorja mlajšim plesnim pedagogom, Janja PUŠL in Zoran KLJUN.

 

V Boleru imajo izdelanih mnogo različnih plesnih programov, so profesionalci na področju organizacije valet in maturantskih plesov ali plesnih prireditev! Zadnja leta so po številu članov tako v rekreativnem delu in tekmovalnem delu največji plesni center v Sloveniji. Iz njihovih vrst prihajajo zveneča imena kot so: slovenska ambasadorka plesa, danes svetovno znana koreografinja NIKA KLJUN, /hčerka Janje in Zorana /, ki živi v LOS ANGELESU in poučuje ples po celem svetu, koreograf Matevž Česen, Živa Laterner, Barbee Šuštaršič, Ana Vodišek, Tian Čehić, Petra Prodan… Jan Ravnik je mnogokratni EP in SP prvak ter koreograf, ki se je odločil za odhod v ZDA, ampak oba z Niko sta izjemna plesalca in sta z svojimi varovanci še vedno povezana v SLOVENIJI.

 

Dolgoletne plesne izkušnje BOLERA pri delu z ljudmi in njihovo odlično sodelovanje je bila pobuda, da je z OKTOBROM 2018 začela delovati plesna šola Bolero tudi v Domžalah v plesni dvorani Srednje šole in gimnazije DOMŽALE, Cesta talcev 12, s sledečimi plesnimi programi:  Rekreativni otroški program /4 -12 let / jazz, showdance in moderni plesi za DIJAKE IN ŠTUDENTE ; družabni ples za odrasle pare in NOVOST v Domžalah – program S PLESOM DO ZDRAVJA – ZA DAME nad 40 let.

 

To je program, ki v Ljubljani poteka izjemno uspešno že 12 let in z njim seveda krepimo telo v ritmu latino glasbe in evergreenov, se povežemo preko enostavnih plesnih elementov in energijo s samim s seboj, odženemo bolečine in poskrbimo, da z vajami preženemo DEMENCO, ki se kaže kot vsak dan večja težava med zrelejšo-starejšo generacijo. Za plesni program ne potrebujete partnerja, če pa ga boste na kakšnem plesu imele, boste s temi plesnimi koraki znale zaplesati z njim! Gospa Janja je sodelovala že z društvom Trepetlika,  občasno deluje volontersko v domovih upokojencev / tudi Domžale / in je prva v Sloveniji, ki je začela s plesnimi programi za ZDRAVJE in uvedla programe za plesalce tretjega življenjske obdobja. Je tudi dobitnica priznanja Zavoda za Šport Domžale in Ljubljana za 30 letno delo v plesu.

 

Dragi Domžalčani, naj ples požene srce in naj vam poboža dušo, mladina pa naj zapleše rekreativno ali tekmovalno. Bolero vpisuje preko prijavnic na www.bolero.si, s tečaji pa začnejo prvi teden v septembru. Več informacij na 040 322 522 ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

 

Izberite tečaj

 

Dunajska cesta 49, 1000 Ljubljana

 

Uradne ure:

Pon. - pet. od 10:00 do 19:00

 

Tel: 01 512 0 512

Mob: 040 322 522

 

Email: info@bolero.si

 

 ZSInstagram

ZSFacebook

© 2024 Bolero. Vse pravice pridržane.