fbpx

Bolero Domžale

Plesni center BOLERO je poznan po svojem odličnem delovanju, kvaliteti in skrbi za plesno znanje vseh generacij !Letošnje leto praznujejo že 30 let svojega delovanja Ustanovitelja sta nekdanja tekmovalca standardnih in Latinskoameriških plesov, danes pa priznana strokovnjaka v plesu, plesna učitelja z diplomo pri PZS (Plesna zveza Slovenije), plesna sodnika, predavatelja in mentorja mlajšim plesnim pedagogom, Janja PUŠL in Zoran KLJUN.

 

V Boleru imajo izdelanih mnogo različnih plesnih programov, so profesionalci na področju organizacije valet in maturantskih plesov ali plesnih prireditev! Zadnja leta so po številu članov tako v rekreativnem delu in tekmovalnem delu največji plesni center v Sloveniji. Iz njihovih vrst prihajajo zveneča imena kot so slovenska ambasadorka plesa, danes svetovno znana koreografinja NIKA KLJUN, /hčerka Janje in Zorana /, ki že 8 let živi v LOS ANGELESU in poučuje ples po celem svetu.(koreograf Matevž Česen, Živa Laterner, Barbee Šuštaršič, Ana Vodišek, Tian Čehić, Petra Prodan, Petra Ravbar ..) Jan Ravnik je mnogokratni EP in SP prvak ter koreograf, ki se je to leto tudi odločil za odhod v ZDA, ampak oba izjemna plesalca sta z svojimi varovanci še vedno povezana v SLOVENIJI.

 

Jan Ravnik je izjemno talentiran plesalec in koreograf, ki je strog in nepopustljiv. Tako niza uspeh za uspehom sam, kot njegovi varovanki , nadarjeni plesalki Klara Senica in Lana Smolnikar. Obe sta imenovani za najboljši plesni par v Sloveniji za leto 2017/18 in pod trenerskim vodstvom Jana dosegli letos 5 nazivov Državnih prvakinj (jazz, show dance, modern) Mnogo 1. mest na IDO tekmovanjih pa bomo razkrili v enemu izmed člankov naslednji izdaji Slamnika.

 

Tako Lana kot Klara sta Domžalčanki, plesna mojstrica Janja Pušl že 14 let živi v Domžalah, kamor se tudi njena hči vedno vrača domov ob obisku domovine.

 

30 let BOLERA, dolgoletne plesne izkušnje pri delu z ljudmi, in njihovo odlično sodelovanje je pobuda, da z OKTOBROM 2018 začne delovati plesna šola tudi v Domžalah v plesni dvorani Srednje šole in gimnazije DOMŽALE, cesta talcev 12 ! Rekreativni otroški program /4 -12 let / in jazz, showdance in moderni plesi za DIJAKE IN ŠTUDENTE bosta vodili Lana in Klara 1x tedensko ob PETKIH, tekmovalni del za otroke / 7 do 12 let/ pa začenjajo z avdicijo v decembru in januarju. Seveda ne bo manjkal izjemni Jan Ravnik, ki se bo za nekaj tednov vrnil v Slovenijo. Janja pa bo že drugo leto vsak ČETRTEK poučevala družabni ples za odrasle pare in uvedla NOVOST v Domžalah – program S PLESOM DO ZDRAVJA – ZA DAME nad 45 let pa vse do 75 let.

 

To je program, ki v Ljubljani poteka izjemno uspešno že 6 let in z njim seveda krepimo telo v ritmu latino glasbe in evergreenov, se povežemo preko enostavnih plesnih elementov in energijo s samim s seboj, odženemo bolečine in poskrbimo, da z vajami preženemo DEMENCO, ki se kaže kot vsak dan večja težava med zrelejšo-starejšo generacijo. Za plesni program ne potrebujete partnerja, če pa ga boste na kakšnem plesu imele, boste s temi plesnimi koraki znale zaplesati z njim! Gospa Janja je sodelovala že z društvom Trepetlika,  občasno deluje volontersko v domovih upokojencev / tudi Domžale / in je prva v Sloveniji, ki je začela s plesnimi programi za ZDRAVJE in uvedla programe za plesalce tretjega življenjske obdobja. Je tudi dobitnica priznanja Zavoda za Šport Domžale in Ljubljana za 30 letno delo v plesu.

 

Dragi Domžalčani, naj ples požene srce in naj vam poboža dušo, mladina pa naj zapleše rekreativno ali tekmovalno s svetovnima prvakinjama v show danceu duo 2017/18! Bolero vpisuje od septembra 2021 preko prijavnic na www.bolero.si, s tečaji pa začnejo prvi teden v septembru. Več informacij na 040 322 522 ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

 

Izberite tečaj

 

Dunajska cesta 49, 1000 Ljubljana

 

Uradne ure:

Pon. - pet. od 10:00 do 19:00

 

Tel: 01 512 0 512

Mob: 040 322 522

 

Email: info@bolero.si

 

 ZSInstagram

ZSFacebook

© 2023 Bolero. Vse pravice pridržane.