fbpx

Tečaji za maturante

Vabimo vas na novo spletno stran maturant.si

 

Maturantski ples ... edinstven dogodek v življenju vsakogar! Zgodi se samo enkrat in prav je, da se nanj dobro pripravimo!


Priprava na ta svečani večer je za vas maturante ena izmed zadnjih priložnosti, da se v družbi sošolcev in prijateljev naučite plesati. Zato si v Boleru prizadevamo VSEM maturantom pod ugodnimi pogoji omogočiti pripravo na slavnostni zaključek srednje šole.


Prepustite se Boleru …

  • Naš več kot 20 članski Bolero strokovni team sestavljajo izkušene in simpatične plesne pedagoginje (in pedagogi) z dolgoletnimi izkušnjami na področju dela z otroki, mladostniki in odraslimi. 
  • Poleg že uveljavljene slavnostne četvorke, sestavljene iz 4 slik, naučimo maturante zaplesati tudi venček družabnih plesov (lahko ga prilagodimo potrebam in željam maturantov), ki na maturantskem plesu požanje bučen aplavz ter navdušenje maturantov in gostov.
  • Obiskovanje tečajev omogočimo tudi socialno šibkejšim dijakom (popusti, gratis tečaji).
  • Poučujemo na večih lokacijah v različnih terminih, tako da skušamo ugoditi vašim željam in urniku (lahko tudi na vaši šoli)!
  • Maturantom in njihovim staršem nudimo 50% popust ob prvem vpisu v redne plesne tečaje v vseh enotah naše plesne šole po Sloveniji!
  • Staršem maturantov nudimo brezplačne osvežitvene tečaje družabnih plesov, da bodo na maturantskem plesu s sinom ali hčerko sproščeno zaplesali.

 

Še več informacij o plesnih tečajih za maturante in izvedbi maturantskih plesov, si preberite na naši novi spletni strani maturant.si

 

 

 

 

Poglejte tudi

 

Dunajska cesta 49, 1000 Ljubljana

 

Uradne ure:

Pon. - pet. od 10:00 do 19:00

 

Tel: 01 512 0 512

Mob: 040 322 522

 

Email: info@bolero.si

 

 ZSInstagram

ZSFacebook

© 2024 Bolero. Vse pravice pridržane.