fbpx

 

Cenik PK Bolero

 

PLESNI KLUB BOLERO

Dunajska cesta 49

1000 Ljubljana

 

 

PRISPEVKI ČLANOV PLESNEGA KLUBA BOLERO1. LETNA ČLANARINA 2019: 45,00 EUR / osebo

Član Plesnega kluba Bolero postanete tako, da poravnate letno članarino v znesku 45,00 EUR in podpišete pristopno izjavo, da se strinjate s pravili delovanja PK Bolero, s katerimi se seznanite v tajništvu Bolera.

Članstvo v klubu Bolero je prostovoljno in hkrati tudi obvezno za vse udeležence vadbe (treningov), ki jih prireja PK Bolero oziroma jih vodijo trenerji v okviru kluba Bolero, saj gre za klubsko dejavnost članov kluba po Zakonu o društvih.

Plačana letna članarina velja za tekoče koledarsko leto (januar - december). V januarju jo je potrebno obnoviti za naslednje leto in velja do 31. decembra.

2. MESEČNI PRISPEVKI:

- Selekcijske skupine MTP… 99,00 EUR / mesec / osebo

 

- Selekcijske skupine SLP … 89,00 EUR / mesec / oseboMesečni prispevek (vadnina) velja za 8 vaj mesečno. Članom selekcijskih skupin MTP omogočamo redne treninge praviloma 3 x tedensko in zagotavljamo izvedbo minimalno 8 vaj mesečno, ki so tudi osnova za morebiten poračun odsotnosti.

 

3. INDIVIDUALNE URE:

- za člane PK Bolero (MTP): 60 minut… 40,00 EUR / solista / par / skupino

 

- za nečlane Bolera: (MTP): 60 minut… 100,00 EUR / solista / par / skupino


NAČIN PLAČILA:

Mesečni prispevek se poravnava mesečno vnaprej, najkasneje do zadnjega delovnega dne v mesecu za naslednji mesec. (Primer: Za februar se mesečni prispevek poravna najkasneje do 31.1.).

Individualne ure treninga se poravna vnaprej (pred treningom) na blagajni Bolera. Brez potrdila o plačani IU vas trener ne bo sprejel na trening.

Prosimo vas, da se držite rokov plačila, kajti brez plačane mesečne vadnine oz. IU, vam receptor ne bo dovolil vstopiti v dvorano, da bi sodelovali pri treningu!

Poleg tega, da vam poravnani mesečni prispevek omogoča udeležbo na treningih v Boleru, vam omogoča tudi sodelovati na tekmovanjih v okviru Plesne zveze Slovenije, na katera vas klub prijavlja samo v primeru poravnanih vseh finančnih obveznosti do kluba.

 

OPOMBE:

 

- Pridržujemo si pravico do sprememb višin prispevkov in/ali pogojev med šolskim letom.

 


V Ljubljani, 01.09.2019

Zoran Kljun,

predsednik PK Bolero

 

Poglejte tudi

 

Dunajska cesta 49, 1000 Ljubljana

 

Uradne ure:

Pon. - pet. od 8:00 do 16:00

 

Tel: 01 512 0 512

Mob: 040 322 522

 

Email: info@bolero.si

 

 ZSInstagram

ZSFacebook

© 2020 Bolero. Vse pravice pridržane.