fbpx

 

Spoštovani plesalci in plesalke širom Slovenije!

 

V okviru projekta Plesne zveze Slovenije »Slovenija pleše« tudi letos organiziramo GALA POMLADNI PLES, tokrat S PLESNIM SPEKTAKLOM SVETOVNIH PRVAKOV. Na prireditvi bomo obeležili tudi naših 30 LET DELOVANJA.

 

Vabljeni, da se zavrtite na 300 m2 velikem plesišču ob živi glasbi Atlantix Banda in v uvodnem delu prireditve uživate v 40 minutnem plesnem šovu svetovnih prvakov Bolera v tekmovalnih plesih.

 

Častni pokrovitelj Gala plesa je predsednik republike Slovenije Borut Pahor.

 

Vstopnice

 

Cena vstopnice v predprodaji znaša 25,00 eur/osebo, na dan prireditve pa 30,00 eur/osebo.

 

Nakup vstopnic je možen:
- na recepciji Plesnega centra Bolero, Dunajska 49, Ljubljana, vsak delovnik od 10h do 20h (s takojšnjim prevzemom kupljenih vstopnic)
- z naročilom preko spletne strani www.bolero.si in s plačilom na podlagi prejetega predračuna (vstopnice prevzamete na GR pred pričetkom prireditve).

 

NAROČI VSTOPNICO

 

 

 

Okviren program

 

Ura Program 
18:30 prihod gostov
19:00 30 LET BOLERA, kratek zgodovinski pregled z nagovori eminentnih častnih gostov ter čestitkami
20:00 40 minutni PLESNI SPEKTAKEL solistov, skupin in formacij – izjemnih, aktualnih svetovnih prvakov BOLERA
21:00 GALA POMLADNI PLES ob zvokih glasbene skupine Atlantix Band.

 

Seveda pa vsega ne razkrijemo, saj bo tudi veliko lepih presenečenj popestrilo naš slovesni večer!

 

 

PLESNI CENTER BOLERO

Moj 30. rojstni dan

 

Tri desetletja sem se razvijal, si nabiral izkušnje in postopoma, a vztrajno napredoval. Od mojih skromnih začetkov v prostorih ljubljanskega hotela Bellevue pa do danes sem bil priča mnogim situacijam, spremembam, za mano je mnogo nadvse posebnih, slavnostnih, lepih in kreativnih let pa tudi kakšen manj lep in neprijeten dan. A vedno sem si želel samo naprej! Postajal sem močnejši, zrelejši in modrejši, moja odlika je bil in je še danes pogum in optimizem, da z dobrim delom, vztrajnostjo, konsistenco in poudarkom na kakovosti, lahko dosežem vedno več in predvsem, da lahko na lica številnih ljudi privabim še več nasmehov.

 

Za mojo neverjetno 30-let trajajočo zgodbo so zaslužne tri skupine:

 

Janja in Zoran, idejni in strokovni vodji, ki sta ob mojem rojstvu imela idejo, močno željo, železno voljo in vizijo, da se s srčnostjo kolektiva, pristnimi odnosi in kvalitetnim delom lahko ustvari dober plesni center, ki bi pod eno streho vključeval rekreativne plesalce, obenem pa nudil možnost treningov in izpopolnjevanja tekmovalcev. Leta so mi z njunim uspešnim krmarjenjem čez, kdaj pa kdaj tudi viharna obdobja, prinesla mnogo lepih trenutkov in spominov ter mi omogočila stik z neverjetnimi ljudmi.

 

Profesionalen kader, ki poganja moje veliko – nikoli mirujoče – kolesje. Slednje se vrti zaradi njihove strokovne podkovanosti, energije in neizmerne ljubezni in strasti do dela, ki ga opravljajo. Prav vsak je pomemben del celote – tako plesni vaditelji učitelji in trenerji, ki se dnevno trudijo na plesnem parketu kot tudi režija oziroma tisti, ki skrbijo za moj nemoten pogon na ostalih področjih.

 

In nenazadnje so liste moje knjige spisali tudi zvesti plesalci, neumorni tekmovalci in seveda njihovi starši, brez podpore katerih me zagotovo ne bi bilo. Številni zadovoljni plesalci, ki s plesom skrbijo za svoje zdravje, dobro počutje in odmik od vsakodnevnih skrbi, saj se zavedajo, da naš slogan »S plesom do zdravja« še kako drži, tekmovalci, ki z vztrajnostjo in disciplino na treningih, prinašajo uspehe na tekmah in zadovoljstvo vseh, ter starši, katerih ponos sije iz oči ob vsakem nastopu ali tekmi in ki neomajno podpirajo svoje nadobudne plesalke in plesalce, so glavni junaki zaradi katerih so moje zgodbe vedno pestre, zanimive ter prežete s čustvi.

 

Zavihal bom rokave in vam pripravil prireditev, kjer boste lahko priča temu, kar sem vam skušal zgoraj predstaviti. Sem še vedno skromen v svoji biti plesa, a vendar ponosen, srečen in hvaležen za prelepih 30 let ustvarjanja!

 

Praznujte torej z mano!

 Prireditev, v počastitev 30. jubileja, bo v torek, 26. marca ob 19. uri na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

 

Slovesni dogodek se bo pričel s kratkim zgodovinskim pregledom in z nagovori eminentnih častnih gostov.

 

Sledil bo 40 minutni plesni spektakel solistov, skupin in formacij –  izjemnih, aktualnih svetovnih prvakov BOLERA, med njimi tudi plesalka športnica leta 2018 Mestne občine Ljubljana in trener leta 2018 Mestne občine Ljubljana, z nami bo Nika Kljun, Slovenska ambasadorka plesa, svetovno priznana koreografinja Miha Vodičar, dvakratni svetovni prvak v latinskoameriških in standardnih plesih,…

 

Praznovanje se bo nadaljevalo z GALA PLESOM in druženjem ob zvokih priznane glasbene skupine Atlantix Band. Seveda pa vsi, ki me že poznate veste, da bo tudi veliko lepih presenečenj popestrilo moj slovesni večer!

 

Častni pokrovitelj Gala plesa je predsednik republike Slovenije Borut Pahor.

 

 

NAROČI VSTOPNICO

 

 

Cena vstopnice v predprodaji: 25,00 EUR/osebo
Cena vstopnice na dan prireditve: 30,00 EUR/osebo

 

 

 

Veselimo se srečanja z vami, ljubitelji plesa.
Vzemimo si čas za klepet in druženje in naj nas ples združuje in ne ločuje!

 

Dunajska cesta 49, 1000 Ljubljana

 

Uradne ure:

Pon. - pet. od 10:00 do 19:00

 

Tel: 01 512 0 512

Mob: 040 322 522

 

Email: info@bolero.si

 

 ZSInstagram

ZSFacebook

© 2024 Bolero. Vse pravice pridržane.