fbpx

 

V nedeljo, 24. marca 2019, je Nika Kljun z družino obiskala Otočec in »svojo sobo«; in čeprav je vajena dosežkov svetovnega kova, pa sama pravi, da je bil ta dogodek za njo velika čast. Fotografija svetovno znane plesne koreografinje, namreč, po novem krasi sobo v hotelu Šport****. Soba številka 210 je zdaj sinonim in poklon slovenskemu športu in športnikom.

 

Na Otočcu je vedno pestro in polno zabave! V oktobru 2018 so na družbenih omrežjih priredili nagradno igro v čast vsem slovenskim športnim asom z obljubo, da bo slika zmagovalca krasila prenovljeno superior sobo v hotelu Šport****. Ker na Otočcu cenijo predanost, strast do športa in aktivno življenje, so sklenili, da morajo biti del naše uspešne zgodbe tudi slovenski športniki. Po napetem glasovanju je zmagala Nika Kljun, svetovno znana koreografinja in svetovna prvakinja v hip hopu.

 

V hotelu Šport je vsaka superior soba prilagojena določenemu športu. Prenovljene superior sobe krasijo velike fotografije športa, ki ga cenijo in na Otočcu tudi »omogočijo«. Tenis, kolesarstvo, golf, košarka, nogomet, odbojka, plavanje – da ne naštevamo dalje! Odločili so se, da morajo eno sobo nujno nameniti tudi slovenskemu športniku in športu, vendar so želeli, da se v izbor tega športnika vključijo njihovi sledilci in svojega favorita izberejo kar sami. V nagradni igri so izpostavili 14 športnikov: Luko Dončića, Gorana Dragića, Ano Drev, Vesno Fabjan, Tima Gajserja, Niko Kljun, Anžeta Kopitarja, Žana Koširja, Jana Oblaka, Petra Prevca, Primoža Rogliča, Ilko Štuhec, Tino Trstenjak in Urško Žolnir. Na družbenih omrežjih so imeli njihovi sledilci mesec dni priložnost glasovati za svojega »naj športnika«. Pri nagradni igri je bil vse do zadnjega rezultat nepredvidljiv - najvišje na lestvici sta se takoj za Niko Kljun uvrstila Luka Dončič, slovenski košarkarski as, ki zdaj kariero gradi v ameriških Dallas Mavericksih, in Primož Roglič, svetovno znan kolesar z nešteto osvojenimi dirkami. Kljub majhnemu zaostanku 2. in 3. favorita je s 40,71 odstotki glasov zmagala Nika Kljun.

 

 

Dunajska cesta 49, 1000 Ljubljana

 

Uradne ure:

Pon. - pet. od 10:00 do 19:00

 

Tel: 01 512 0 512

Mob: 040 322 522

 

Email: info@bolero.si

 

 ZSInstagram

ZSFacebook

© 2024 Bolero. Vse pravice pridržane.