fbpx

 

 

Pozdravljeni ljubitelji plesa!

 

Poletne počitnice so tako rekoč že pred vrati, zato nam dovolite, da vas tudi letošnje poletje povabimo k nadgrajevanju vaših plesnih korakov, piljenju določenih plesnih elementov, ki jih že imate višje stopnje v programih in seveda izboljševanju nožne tehnike in plesnega performensa nasploh.

 

Vsako leto poskrbimo, da so vaje zanimive in za letos bomo poskrbeli za boljše znanje pri petnih obratih, whiskih, pletenju, botafogas, nagibih, drži, splošnega nastopanja in izgleda ter bontona na plesišču, mehkobi zgornjega dela telesa pri LA plesih…(plesi: ameriški valček, slowfox, ccc, samba, disco fox)…

 

V predzadnjem tednu vas bo letos izpopolnjeval v performensu in osnih obratih izjemen plesalec in koreograf Miha Vodičar, ki je dvakratni Svetovni prvak in v Boleru vodja sekcije ST in LA plesov. Sicer bomo z vami v večini tednov Matej Marn, Andreja Jordan, Janja Pušl, Zoran Kljun, Dejan Kotnik in Miha Vodičar.

 

Poletni plesni tečaji za klubske stopnje bodo potekali julija in avgusta, dvakrat tedensko, in sicer vsak torek in četrtek 20:00–21:30 (prva vaja bo v torek, 2. 7. 2019). Za samo 86,00 EUR na osebo sta vam na voljo dva meseca plesnih vaj ter dva obiska poletnega plesnega večera (eden v juliju in drugi v avgustu).


Prijavite se lahko na recepciji PŠ Bolero, najkasneje do 30. 6. 2019.

 

Izmed prvih 20 prijavljenih plesnih parov bomo izžrebali enega srečneža, ki bo prejel brezplačni plesni tečaj (za dva meseca/za eno osebo).

 

Skupaj preplešimo poletje in saj veste, zaplešimo za zdravje in veselje! Z vami je vedno lepo in hvala, ker smo skupaj vsi velika plesna družina BOLERO!

 

 

Dunajska cesta 49, 1000 Ljubljana

 

Uradne ure:

Pon. - pet. od 10:00 do 19:00

 

Tel: 01 512 0 512

Mob: 040 322 522

 

Email: info@bolero.si

 

 ZSInstagram

ZSFacebook

© 2023 Bolero. Vse pravice pridržane.