fbpx

 

Dragi najmlajši plesalci, starši, sorodniki in vsi ljubitelji plesa!

 

Bliža se praznični decembrski čas, ko si izrekamo lepe želje, podarjamo in prejemamo darila, praznujemo z domačimi in prijatelji! Naokoli se razlega prešerni smeh! Da bo veselje še večje, vas vabimo v našo Ledeno deželo BOLERO, kjer se nam bodo s plesom predstavili naši najmlajši plesalci.

 

Ledena dežela Bolero bo polna snežink, snežakov, božičnih ritmov in plesnih junakov, saj se bomo od koledarskega leta poslovili tako kot to znamo samo mi, »Bolerovci«, in sicer skupaj z vami, saj imamo ob sebi najbolj iskrene, najbolj prijazne in na sploh naj naj naj plesalke in plesalce, tj. vaše hčerke, sinove, vnuke …

 

Vabljeni torej v nedeljo, 15. 12. 2019 ob 10.00 v Plesni center Bolero, na Dunajsko 49.

 

Celoten nastop in druženje bo trajalo približno 75 minut. Nastopili bodo tudi naši mladi tekmovalci, naučili se bomo nov ples in skupaj pričarali praznično vzdušje. Vstopnine ni, vas pa prosimo za sodelovanje v naši dobrodelni akciji za ZPM, ki smo jo poimenovali – ZAPLEŠIMO S SRCEM in donirajte hrano za družine in bolne, ki živijo v revščini in lakoti v Sloveniji. Že vnaprej najlepša hvala, ker boste delili del vašega srca!

 

Seveda ste v nedeljo, 15. 12. 2019 vabljeni tudi na ogled božične produkcije starejših plesalcev, in sicer v Športno dvorano Medvode ob 17.00. Na recepciji Bolera si v predprodaji zagotovite vstopnice po ceni 3 eur in ne zamudite tudi izjemnega showa naših enkratnih (svetovnih in vice svetovnih prvakov) tekmovalcev jazza, hip hopa ter latinskoameriških in standardnih plesov.

 

Hrano bomo zbirali na obeh prireditvah ter v prostorih Plesnega centra Bolero, in sicer vsak delovni dan do konca meseca januarja.

 

HVALA, ker ste del velike plesne družine BOLERO!


Vaš Plesni center Bolero vam želi vesele božične praznike, polne topline, objemov in iskrenih nasmehov ter srečno in uspešno novo leto 2020!

 

Dunajska cesta 49, 1000 Ljubljana

 

Uradne ure:

Pon. - pet. od 10:00 do 19:00

 

Tel: 01 512 0 512

Mob: 040 322 522

 

Email: info@bolero.si

 

 ZSInstagram

ZSFacebook

© 2023 Bolero. Vse pravice pridržane.