fbpx

  

POMEMBNO OBVESTILO:

PREKINITEV IZVAJANJA VZGOJNO-IZOBRAŽEVALNIH PROCESOV

(izvajanja plesnih tečajev in treningov)

 

Spoštovane plesalke in plesalci, dragi starši in prijatelji plesa!

 

Od samega začetka budno, skrbno in z odgovornostjo spremljamo aktualno dogajanje na področju razvoja Koronavirusa. V zvezi s tem sledimo navodilom Ministrstva za zdravje RS, priporočilom NIJZ-ja, nasvetom Olimpijskega komiteja ipd. ter jih dosledno upoštevamo. 

 

Vaše zdravje, zdravje naših trenerjev, učiteljev in vaditeljev ter s tem zdravje naše skupnosti je za nas na prvem mestu. In ker moramo biti odgovorni do sebe in drugih, vas obveščamo, da z današnjim dnem, 12. 3. 2020, Plesni center Bolero do nadaljnjega PREKINJA VZGOJNO-IZOBRAŽEVALNE PROCESE, torej IZVAJANJE PLESNIH TEČAJEV in PLESNIH TRENINGOV.

 

Verjamemo, da bo še veliko priložnosti za naša skupna plesna druženja tudi v prihodnje, ko se situacija, vezana na Koronavirus, umiri. V Plesnem centru Bolero bomo naredili vse, kar je v naši moči, da bomo odpovedane plesne vaje izvedli, ko bo to mogoče in seveda varno za vse.

 

O nadaljnjem poteku ter ponovnem izvajanju plesnih programov, vas bomo sproti obveščali. Zato vas vljudno prosimo, da spremljate vse informacije preko naših komunikacijskih kanalov (elektronske pošte, socialnih omrežij itd.).

 

V želji, da se čim prej srečamo in sproščeno zaplešemo, vam želimo obilico zdravja in seveda veliko dobre volje!

 

Dunajska cesta 49, 1000 Ljubljana

 

Uradne ure:

Pon. - pet. od 10:00 do 19:00

 

Tel: 01 512 0 512

Mob: 040 322 522

 

Email: info@bolero.si

 

 ZSInstagram

ZSFacebook

© 2023 Bolero. Vse pravice pridržane.