fbpx

 

Bi čas radi izkoristili produktivno? Ste v plesu čisti začetniki? Bi se radi nauči prvih plesnih korakov pa ste bili preveč sramežljivi, da bi se vpisali v plesni tečaj? Bi zaplesali solo ali v paru? Bi se radi na zabavah zavrteli na plesišču? Bi radi spoznali različne plesne zvrsti, ker ne veste, kaj vam je všeč oziroma za katero zvrst bi se odločili? Morda pa ste že stari znanci plesnih dvoran, pa bi vseeno zaplesali in se zabavali?

 

Če ste vsaj na eno vprašanje odgovorili z DA, ste našli, kar ste iskali. Ponujamo vam priložnost, da se v časih, ko ne smemo imeti osebnih stikov, naučite plesati.

 

Izbirate lahko med tremi online plesnimi tečaji, ki bodo potekali enkrat tedensko po 60 minut. Izberite plesni tečaj po svojem okusu in zaplešite z nami iz svoje dnevne sobe.

TOP DANCE (HIP HOP, JAZZ MODERN)

Paketi online plesnih vaj v obdobju 4 tednov so namenjeni vsem, ki želite doma zaplesati in spoznati različne plesne zvrsti. Pakete lahko izberete glede na vaše želje, zato vam nudimo tri variante - MINI, MAXI in VIP paket, saj želimo, da boste prav vsi zadovoljni. Obljubimo, da se bomo na vajah zabavali, nasmejali in naučili marsikaj novega.

 

Več o paketih na povezavi.

  

S PLESOM DO ZDRAVJA - za solo plesalce/-ke

Paket 4-ih plesnih vaj je namenjen vam, damam in gospodom. Zaplešite solo in sprostite napetosti v sebi, poskrbite za miselno kondicijo in koncentracijo, razgibajte svoje telo ob glasbi in enostavnih plesnih korakih, z veliko dobre volje. Čas je za ples.

 

 

Termin: Ob četrtkih od 20.00 do 21.00. 4 vaje po 60 minut.
Uči: Janja Pušl
Prva vaja: Četrtek, 7. 5. 2020
Cena: 30 EUR/osebo

Prijavnica: prijavi se zdaj

 

PRVI KORAKI DO PLESA BREZ STRESA - za plesne pare

Paket 4-ih vaj je namenjen plesnim parom, ki se prvič srečujete s plesnimi koraki. Po končanem tečaju boste lahko sproščeno in samozavestno zaplesali na vsaki zabavi. Poskrbite za fizično kondicijo in psihično sprostitev, odrinite stran slabo voljo in izboljšajte medosebni odnos. Plesni tečaj se izvaja online v živo, aplikacija omogoča tudi komunikacijo s plesnim učiteljem.

 

Termin: Ob petkih od 20.30 do 21.30. 4 vaje po 60 minut.
Uči: Andreja Jordan Marković
Prva vaja: Petek, 8. 5. 2020
Cena: 40 EUR za par

Prijavnica: prijavita se zdaj

 

 

Zakaj izbrati online plesne tečaje plesnega centra Bolero?

  • tečaji po meri v živo s plesnim učiteljem
  • namenjeno otrokom in odraslim
  • različne plesne zvrsti
  • ugodna cena
  • brez nepotrebnih stroškov
  • enostavna prijava
  • učinkovito in varno učenje prvih plesnih korakov
  • uporabno plesno znanje

 

Dunajska cesta 49, 1000 Ljubljana

 

Uradne ure:

Pon. - pet. od 10:00 do 19:00

 

Tel: 01 512 0 512

Mob: 040 322 522

 

Email: info@bolero.si

 

 ZSInstagram

ZSFacebook

© 2023 Bolero. Vse pravice pridržane.