fbpx

Spoštovani plesni pari.

 

Za vas imamo čudovito novico – plesalo se bo in spet bo veselo!

 

S ponedeljkom, 1. 6. 2020, se bomo zopet zavrteli v dvoranah Bolera!

 

Veseli smo, da prav tako kot mi, tudi vi pogrešate ples, naša druženja in vrtenje po parketu Plesnega centra Bolero.

Na podlagi Vladnega Odloka o preklicu epidemije koronavirusa, sproščanja epidemioloških ukrepov in rezultatov izvedene spletne ankete med člani Bolera, bomo v juniju 2020 pričeli z izvajanjem večine plesnih tečajev. Vašim željam in predlogom smo skušali čim bolj ugoditi, vendar ker želimo slediti navodilom zdravstvene stroke, smo morali pri nekaterih skupinah narediti nekaj sprememb. O vsem vas bomo pisno obvestili.

 

Dvorane bodo ustrezno pripravljene, prav tako smo urnike prilagodili tako, da se na stopniščih in hodnikih ne srečujejo plesalci in plesni pari različnih skupin ter da se po vsaki plesni vaji dvorane uredijo za nove skupine.

Da bomo dodobra poskrbeli za varnost vseh nas, vas prosimo, da preberete »Higienska priporočila za preprečevanje okužb z novim koronavirusom SARS-Cov-2 pri izvajanju športne vadbe«, objavljena na spletni strani NIJZ in jih v času vaše prisotnosti v Boleru tudi vestno upoštevate.

 

Vsaka plesalka in plesalec mora na prvo plesno vajo prinesti izpolnjen in podpisan »Vprašalnik o zdravstvenem stanju plesalke/plesalca«. Oddani izjavi sta pogoj za pristop k udeležbi na plesne vaje. Poleg tega vse pozivamo, da v primeru kakršnekoli akutne okužbe dihal (npr. izcedek iz nosu, kihanje, kašljanje, bolečine v žrelu, povišana telesna temperatura, bolečine v mišicah …), ne prihajate na plesne vaje, prav tako vas prosimo, da ostanete doma, v kolikor ste bili v stiku z okuženo osebo.

 

Dragi plesni pari. Vsi skupaj smo zdržali to nepričakovano in težko obdobje brez plesa v živo. Končno bomo zopet postali velika plesna družina Bolero, polna dobre volje, povezanosti in elana na plesnem parketu.

 

Lep plesni pozdrav.

Ekipa Plesnega centra Bolero

 

 

Dunajska cesta 49, 1000 Ljubljana

 

Uradne ure:

Pon. - pet. od 10:00 do 19:00

 

Tel: 01 512 0 512

Mob: 040 322 522

 

Email: info@bolero.si

 

 ZSInstagram

ZSFacebook

© 2023 Bolero. Vse pravice pridržane.