fbpx

Dragi naši člani Plesnega centra Bolero!

 

Razglasitev epidemije in dodatni ukrepi Vlade RS so nas ponovno spomnili, da je čas korone res čas, ki nam narekuje vsakdanje spremembe in zahteva vsakodnevne prilagoditve, da bomo lahko še naprej zdravi plesali skozi življenje in v vašem Boleru, kjer bo vedno razsajala epidemija plesa, zabave, dobre volje in druženja.

 

V PC Boleru smo ponovno dokazali, da dihamo kot eden, naš optimizem nas vedno pripelje do idej, ki so potrebne za fizično in psihično napredovanje vsakega mladega ali starejšega člana! Tudi tokrat sporočamo, da BOLERO deluje VSE DNI V TEDNU kljub covidu naprej!

 

Delamo, ustvarjamo, plešemo tako preko ZOOM-a in dokler lahko tudi s tekmovalci v plesnih dvoranah. Naši treningi potekajo v skladu s pravili in navodili NIJZ, za varnost vadečih je ustrezno poskrbljeno.

 

Vse člane prosimo, da ste z nami preko mailov v vsakodnevnem stiku, enako preko spletne strani ww.bolero.si in skupaj bomo zagotovo ZMAGOVALCI nad časom v katerem se ne smemo predati ampak poskrbeti vsak zase in drug za drugega! Ostanimo zdravi in plešemo naprej pa čeprav nekoliko prilagojeno vsem zahtevam, saj ima ples dokazno številne pozitivne učinke za splošno zdravje!

 

 

Delimo usklajena mnenja organizacij ŠPORTA ZA VSE, ki vključujejo 200.000 telesno aktivnih članov. Mnenja so si bila enotna:

  • ŠPORTNA REKREACIJA PREDSTAVLJA REŠITEV
  • ZDRAVJA NI BREZ GIBANJA
  • TELESNA DEJAVNOST JE POMEMBNA ZAŠČITA PRED VIRUSI
  • Z GIBANJEM KREPIMO IMUNSKI SISTEM

 

Dunajska cesta 49, 1000 Ljubljana

 

Uradne ure:

Pon. - pet. od 10:00 do 19:00

 

Tel: 01 512 0 512

Mob: 040 322 522

 

Email: info@bolero.si

 

 ZSInstagram

ZSFacebook

© 2024 Bolero. Vse pravice pridržane.