fbpx

December je čas malih pozornosti za ljudi, ki jih imate radi in vam celo leto stojijo ob strani, ko jih potrebujete. Če pa v tem času doživite še nepozabne trenutke in ustvarite spomine, pa ste podarili darilo za celo življenje. Zato smo za vas pripravili darilni bon za začetni plesni tečaj družabnih plesov.

 

Tečaj družabnih plesov poteka 2 meseca, 1x tedensko po dve šolski uri - 90 minut, in sicer ob večerih. Na tečajih se naučimo osnov različnih družabnih plesov, ki se plešejo v paru. Na začetnem tečaju se učimo osnov sledečih plesov, kot so: angleški valček, dunajski valček, fokstrot, polka, cha-cha-cha, jive, techno swing, v tečajih višjih stopenj pa še sledeče plese: salsa, samba, rumba, tango, bachata, disco fox, mambo...

 

 

Čas je najbolj dragoceno darilo, ki ga lahko nekomu podarite. Podariti ples pa je najlepše darilo na svetu in pri nas ga imamo obilo. Obdarovanec / obdarovanka našega darilnega bona bo ob užitku plesanja, tudi veliko naredil / naredila za zdravje in dobro počutje sebe in svojega partnerja / partnerice.

 

Darilni bon

Začetni tečaji družabnih plesov
za 2 osebi
1x tedensko

Enomesečna cena

Cena: 69,00 EUR

Darilni bon

Začetni tečaji družabnih plesov
za 2 osebi
1x tedensko

Dvomesečna cena

Cena: 138,00 EUR

Se sprašujete kdaj začnemo? Že dolgo nismo plesa pogrešali tako, kot zadnje mesece. S tečaji družabnih plesov v dvoranah vsekakor začnemo takoj, ko bo mogoče.

 

Darilni bon lahko prevzamete pri nas ali pa vam ga pošljemo po pošti.

 

Naročite darilni bon zdaj! Dosegljivi smo na 01 512 0 512040 322 522 ali na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

 

 

Dunajska cesta 49, 1000 Ljubljana

 

Uradne ure:

Pon. - pet. od 10:00 do 19:00

 

Tel: 01 512 0 512

Mob: 040 322 522

 

Email: info@bolero.si

 

 ZSInstagram

ZSFacebook

© 2024 Bolero. Vse pravice pridržane.