fbpx

MTP Movement prvič v živo. V evropski prestolnici v Ljubljani, ki je glavno mesto Slovenije, boste lahko v živo videli in slišali predvsem pa začutili energijo in strast do plesa, ki jo ima MTP Movement.

 

Matevž Česen, Tian Ćehić in Petra Ravbar pripravljajo skupaj z plesnim centrom Bolero podaljšan poletno plesni vikend, ki ga ne boste pozabili. Od petka do nedelje boste deležni 9 novih, svežih in povsem drugačnih plesnih koreografij (jazz dance, contemporary dance, modern dance, show dance). Vsak prvi klas v dnevu z ogrevanjem in tehniko in vsi klasi z snemanjem plesnih koreografij.

 

V klimatiziranih in modernih plesnih dvoranah plesnega centra Bolero se boste lahko sprehodili mimo kotička za osvežitev, plesne trgovine in foto stene, da bo instagram, facebook in tik tok polen plesa. Zvečer pa druženje plesalci iz celega sveta med sprehodom po centru pravljične Ljubljane, kjer se bo težko upreti izvrstni kulinarki na vsakem koraku. Podružili se boste lahko tudi z Matevžćom, Tianom in Petro, ki vam na zadnji večer pripravljajo presenečanje- show MTP.

 

Tri dni bo povsem dovolj da začutite Slovenijo. Preživite poletno plesne počitnice v sLOVEniji na sončni strani Alp, kjer je tudi poleti sneg v visokogorju v tej zeleni evropski deželi in le korak stran, kjer se lahko predate morju in vročem mediteranskem soncu. Pričarajti si svojo plesno poletno pravljico.

 

PRIJAVI SE ZDAJ

 

 

Dunajska cesta 49, 1000 Ljubljana

 

Uradne ure:

Pon. - pet. od 10:00 do 19:00

 

Tel: 01 512 0 512

Mob: 040 322 522

 

Email: info@bolero.si

 

 ZSInstagram

ZSFacebook

© 2023 Bolero. Vse pravice pridržane.