fbpx

Začetek plesne sezone se bo v Boleru začel z obiskom svetovno znane plesalke in koreografinje Nike Kljun!

  

Hip hop plesni delavnici z Niko bosta v soboto, 4 9. 2021 ob 14.00 ter 16:00 v Plesnem centru Bolero, Dunajska 49, Ljubljana. Uro pred delavnico boste imeli možnost spoznati Niko v živo na Meet and Greet. Število mest je omejeno!

  

MEET AND GREET

Meet and Greet je najlažji način, da se iz oči v oči srečate z Niko Kljun, ji zastavite ekskluzivna vprašanja ter se z njo fotografirate.

 

OPEN CLASS

Prijavite se na Nikino open delavnico in izboljšajte svoje plesno znanje. Nika vas vabi v zabavno in pozitivno, a hkrati zahtevno in polno izzivov delovno okolje in zagotavlja končne rezultate. Največ pozornosti posveča čistosti giba, teksturi, razvijanju stila in predvsem nastopu, prezenci ter seveda izražanju ljubezni do plesa s strastjo. Nika vam bo pomagala premakniti meje in pripeljati vaš talent na nov nivo. Primerno za vse starosti in različna plesna predznanja.

 

INDUSTRY CLASS

Pridruži se Niki na njenem “Industry” workshop-u. Gre za plesno delavnico, ki je primerna za zagrizene plesalce, ki želijo graditi na svoji samozavesti, za plesalce, ki želijo izboljšati svoje umetniške odločitve tekom plesa, tiste odločitve, ki ločijo najboljše plesalce od dobrih. Naučite se močne in energične izvedbe, misliti proaktivno, posvetite pozornost na detajle v svojem gibu, naučite se dobrega nastopa v skupini in še mnogo več. Nika vam po mnogih letih dela z največjimi zvezdniki v plesni industriji lahko pomaga združiti vaš naravni talent z obveznimi vrlinami, ki so potrebne v plesni “industriji”. Tako boste lažje razumeli kaj vas dela unikatne in tako lahko postanete najboljši med najboljšimi. Starostna omejitev je vsaj 15 let ter napredno znanje plesa. 

 

Dogodek bo potekal v skladu s priporočili NIJZ. Zaradi preprečitve širjenja koronavirusa covid-19 vas pozivamo, da se držite smernic in priporočil Nacionalnega inštituta za javno zdravje in na dogodku vzdržujete medsebojno razdaljo vsaj 1,5 metra. Upoštevajte pravilno higieno kašlja ter poskrbite za razkuževanje in higieno rok.

 

Pomembno obvestilo!

 

Ob vstopu na prizorišče smo kot organizator po zakonu dolžni preverjati dokazila o izpolnjevanju pogoja PCT.

 

Varnost in zdravje udeležencev Nikinih plesnih delavnic nam je na prvem mestu, zato bomo ob vstopu v Bolero preverjali dokazila o izpolnjevanju pogoja PCT. Velja za udeležence vseh starosti!

 

Najenostavnejši in najhitrejši način je, če imate dokazilo s QR kodo na papirju ali telefonu, veljajo pa tudi potrdila/dokazila v drugih oblikah, npr. cepilni kartončki, cepilne knjižice..

 

Možnost testiranja na Covid-19 na dan dogodka je pred Alejo v Šiški, Rakuševa ulica 1. Cena testiranja znaša 10 eur. Plačilo je možno samo s kartico.

 

 

Sledi Niki na socialnih omrežjih:
 Nika Kljun Instagram
 Nika Kljun Facebook
 
 
 

 

Dunajska cesta 49, 1000 Ljubljana

 

Uradne ure:

Pon. - pet. od 10:00 do 19:00

 

Tel: 01 512 0 512

Mob: 040 322 522

 

Email: info@bolero.si

 

 ZSInstagram

ZSFacebook

© 2023 Bolero. Vse pravice pridržane.