fbpx

Zaradi izjemnega zanimanja, ki nas je popolnoma presenetilo - tokrat XXL edition 2. MTP Summer Dance Intensive-a. V pičlih treh minutah smo butično verzijo MTP Summer Dance Intensive razprodali in prejeli več kot 140 prijav. Resnično nam bi bilo iz dna srca žal, da ne bi morali tolikšnemu številu željnih plesalcev omogočiti, da bi zaplesali z nami. Zato smo se odločili, da bo drugi MTP summer dance intensive potekal v Austria trend hotelu z vsemi plesnimi delavnicami in presenečenji ter tudi možnostjo nastanitve, da se boste lahko kar v copatih sprehodili do plesne dvorane, vse skupaj pa je v neposredni bližini Plesnega centra Bolero, ki ga bomo tudi obiskali.

 

 

Kljub vsemu pa smo se odločili, da bomo gostil največ do 220 plesalcev, saj si Matevž, Tian in Petra želijo da skupaj ustvarimo nepozabno energijo, vam narišemo nasmeh na obraz, se poslikamo, zabavamo, uživamo in skupaj zaplešemo. Zato pozor, večino klasov bomo podaljšali za 15 min, da bo res dovolj časa za vse. S tem želimo pokazati kako smo res hvaležni za tolikšno podporo, ki nam pomeni vse na svetu in komaj čakamo, da se poletje začne.

 

Nekaj prostih mest za XXL edition 2. MTP SUMMER DANCE INTENSIVE je še ostalo!

 

Prijavi se še TI in zapleši z Matevžem, Tianom in Petro ter z trenutno najboljšimi plesalci iz Nemčije, Češke, Slovaške, Srbije, Norveške, Hrvaške, Belgije, Švice, Poljske, Južne Afrike in Slovenije.

 

PRIJAVI SE ZDAJ

 

 

Dunajska cesta 49, 1000 Ljubljana

 

Uradne ure:

Pon. - pet. od 10:00 do 19:00

 

Tel: 01 512 0 512

Mob: 040 322 522

 

Email: info@bolero.si

 

 ZSInstagram

ZSFacebook

© 2024 Bolero. Vse pravice pridržane.