fbpx

Projekt subvencioniranega počitniškega varstva otrok »POLETJE V BOLERU 2022«

 

Z veseljem sporočamo, da je bil Bolero tudi letos, na »Javnem razpisu za sofinanciranje programov in projektov v MOL v letu 2022 s področja podpornih storitev v vzgoji in izobraževanju«, izbran za izvajalca subvencioniranega počitniškega varstva otrok in mladostnikov z aktivnostmi v času šolskih počitnic.

 

* Projekt »Poletje v Boleru 2022« je subvencioniran s strani:

 

 

Namen izvedbe projekta je otrokom na območju Mestne občine Ljubljana omogočiti kakovostno, ustvarjalno in aktivno preživljanje prostega časa v času poletnih šolskih počitnic po načelu enakih možnosti. Preko igre, različnih aktivnosti na določeno tematiko, plesa in skrbno pripravljenega programa želimo otrokom med počitnicami omogočiti druženje z njihovimi vrstniki, spoznavanje novih prijateljev, ukvarjanje z različnimi športnimi aktivnostmi in krepiti njihovo ustvarjalnost.

 

Cilj izvedbe projekta je ozaveščanje otrok o učinkoviti rabi energije, vode in ostalih virov, s poudarkom na športno-gibalnih aktivnostih in razvijanju ustvarjalnosti na različnih, tematiki primernih, delavnicah, pridobivanje novih poznanstev in prijateljev ter popestritev poletnih počitnic.

  

 

Spoštovani starši, skrbniki!

 

V veliko veselje nam je, da bo naš Plesni center Bolero tudi to poletje vašim otrokom omogočil preživeti prečudovite tedne v času poletnih počitnic. V to smo prepričani! Projekt je namenjen učencem od 1. do 5. razreda osnovnih šol z območja MOL (otroci, ki bodo junija 2022 končali 1., 2., 3., 4. ali 5. razred osnovne šole).

 

Projekt Poletje v Boleru je enotedenski program (poteka od ponedeljka do petka). Na dnevnih delavnicah v Boleru bomo otrokom omogočili aktivno preživljanje počitnic, druženje in spoznavanje novih prijateljev. Krepili bomo ustvarjalne žilice otrok na različnih, tematikam prilagojenih delavnicah ter jih na plesnih delavnicah spoznavali z različnimi plesnimi zvrstmi. Naš cilj je, da v dobi računalnikov, pametnih telefonov in porasta uporabe interneta in gledanja televizije, otroci v času varstva pozabijo na njih in preživijo svoj čas kvalitetnejše, stkejo pristnejše odnose s sovrstniki. Prav tako jim želimo omogočiti več gibanja in aktivnosti v naravi, da se nadihajo zraka in naučijo medsebojnega sodelovanja ob različnih športnih igrah.

 

Skozi poletje bomo izvajali različne tedenske vsebinske tematike:

 • TEDEN NARAVE,
 • TEDEN PUSTOLOVŠČIN,
 • TEDEN JUNAKOV,
 • TEDEN ČAROVNIJ,
 • TEDEN ŠPORTA.

 

 

zbiranjem prijav za vključitev otrok v program počitniškega varstva bomo pričeli v sredo, 4. maja 2022, ob 07.00 uri preko spletnih prijavnic (glej v nadaljevanju teksta spodaj!).

 

Sprejemanje prijav pred tem datumom s strani MOL ni dovoljeno.

 

 

VSEBINA PROGRAMA

Tedenski program Poletje v BOLERU, poteka na območju MOL (v prostorih Plesne šole Bolero, Dunajska 49, Ljubljana), in sicer v obliki dnevnega varstva (vsak delovni dan, od 7.30 do 16.30) in zajema:

 • 5x kosilo;
 • 5x malico;
 • 5x sadno malico;
 • vodo in brezalkoholne napitke v neomejenih količinah;
 • poučevanje različnih plesnih zvrsti (hip hop, moderni plesi, show dance, jazz, modern, break dance, latinskoameriški plesi, standardni plesi, …);
 • ustvarjalne delavnice (izdelki iz gline, kartona, papirja, gumbov, riža; delavnica pokaži kaj znaš … vezano na tematiko tedna);
 • odvisno od tematike tedna organiziramo tudi vsaj dva obiska zunanjih institucij (bazen, GIB, predstave čarovnika, astronomski observatorij Golovec, vožnja z ladjico po Ljubljanici, obisk policijske postaje,...);
 • družabne igre, kvize, karaoke itd.;
 • nastop za starše vsak petek, na katerem predstavimo celotno dogajanje tekom tedna;
 • od vremena in tematike tedna izbiramo različne:
  • športne igre v dvorani in v naravi: iskanje zaklada, med dvema ognjema, štafetne igre itd.;
  • izlete: središče Ljubljane, Tivoli, Mostec, Rožnik, igrišča itd.

 

Opombe:

 1. Bolero kot izvajalec programa počitniškega varstva si pridržuje pravico do sprememb vsebin programa.
 2. Izvedba programov poletnega počitniškega varstva v letu 2022 poteka pod določenimi Posebnimi pogoji, ki smiselno sledijo priporočilom NIJZ za preprečevanje okužbe koronavirusa (epidemije Covid-19):
 • Uporaba priporočil NIJZ za preprečevanje okužbe koronavirusa, veljavnih v obdobju izvajanja programa počitniškega varstva otrok.
 • Pred začetkom izvajanja tedenskega varstva pridobi izvajalec podpisano izjavo staršev glede zdravstvenega stanja otroka, ki ni starejša od 3 dni. V primeru, da je posamezen otrok v varstvu dva tedna, izvajalec pridobi izjavi za oba tedna do 3 dni pred začetkom varstva v posameznem tednu, oz. ob prihodu otroka na prvi dan varstva.  (Prenesi izjavo)
 • V primeru, da otrok zboli z vročino in drugimi znaki akutne okužbe dihal, izvajalec postopa skladno s priporočili NIJZ.
 • Posebni pogoji za izvedbo poletnega počitniškega varstva v letu 2022 ostanejo v veljavi, dokler v RS ostajajo v veljavi ukrepi za zajezitev širjenja okužbe z virusom Covid-19, ki so relevantni za izvedbo programov počitniškega varstva.

KRAJ IZVAJANJA PROGRAMA

Bazični del programa Poletje v Boleru izvajamo v prostorih Plesne šole Bolero, Dunajska cesta 49, 1000 Ljubljana. Prostori plesne šole Bolero so moderno opremljeni, klimatizirani in zajemajo več plesnih dvoran, garderobe, toaletne prostore in družabne kotičke. Program izven prostorov Bolera izvajamo na območju Mestne občine Ljubljana.

 

SEZNAM OBLAČIL IN OPREME 

 • Oblačila: primerna dnevna oblačila, udobna obutev za sprehode, copati, primerna obuvala za plesne vaje,...
 • Obvezna oprema: kartica Urbana z naloženim dobroimetjem 10,00 EUR, papirnati robčki, pokrivala (kapa, klobuk), kreme za mazanje, sončna očala, bidoni…

 

PREHRANA OTROK 

Pri izvajanju programa bomo otrokom vsak dan po standardih zdrave in raznovrstne prehrane, ki veljajo v vrtcih in šolah, nudili kosilo in dve malici, od katerih bo ena sadna. Upoštevajoč  standarde zdrave in raznovrstne prehrane, vsak teden pripravimo tedenski jedilnik, ki ga objavimo na vidnem mestu v prostoru, kjer poteka program in je dostopen tudi na naši spletni strani (www.bolero.si). Ob tem po vseh skupinah otrok skrbno vodimo evidence otrok z alergijami in prehransko intoleranco.

 • Dopoldansko malico pripravimo v čajni kuhinji Plesnega centra Bolero (kruh, marmelada, med, piščančja ali ribja pašteta, čokoladni ali sirni namaz,  hrenovke, čaj, mleko, jogurt, sveža paprika...
 • Na kosilo odidemo v restavracijo Kocka, ki se nahaja v neposredni bližini našega plesnega centra (piščančji zrezek po dunajsko in pire krompir, špageti bolognese, čufti in pire krompir, peresniki (testenine) s piščancem v smetanovi omaki, pizza in sladoled…).
 • Popoldanska sadna malica vsebuje različne vrste sadja.
 • Vsi udeleženci bodo imeli na voljo neomejeno količino brezalkoholnih napitkov in vode v času trajanja programa.

TEDENSKI JEDILNIK

DAN

ZAJTRK

KOSILO

MALICA

Ponedeljek

 

kruh,

marmelada/med,

mleko

Piščančji zrezek po dunajsko

in krompirček

Rdeče sadje

 

Torek

 

kruh,

pašteta,

tekoči jogurt

Testenine

bolognese

 

Modro sadje

 

Sreda

kruh,

čokoladni namaz

Riž

s piščancem v naravni omaki

Zeleno sadje

 

Četrtek

 

kruh,

sirni namaz,

sveža zelena paprika

 

Čufti

in pire krompir

Rumeno sadje

 

Petek

 

kruh,

hrenovka,

čaj

Pizza

in sladoled

 

Oranžno sadje

 

 

Opombe:

 • Pridržujemo si pravico sprememb v tedenskem jedilniku.
 • Voda in brezalkoholni napitki so otrokom na razpolago ves čas.

 

 

POGOJI PROJEKTA, SUBVENCIONIRANJE, CENA, IZJAVE

A. Vključitev otroka v projekt počitniškega varstva »Poletje v Boleru 2022« temelji na prostovoljni odločitvi starša/skrbnika otroka.

 

B. POGOJI ZA UVELJAVLJANJE PRAVICE DO SUBVENCIONIRANEGA počitniškega varstva so:

 • otrok mora imeti stalno prebivališče v Mestni občini Ljubljana (MOL),
 • otrok je v šolskem letu 2021/2022 obiskoval in bo junija 2022 končal 1., 2., 3., 4. ali 5. razred osnovne šole na območju MOL,
 • programi so namenjeni tudi otrokom družin, ki nimajo stalnega bivališča v MOL in živijo v študentskih domovih v Ljubljani, in sicer le v primeru, da otroci obiskujejo OŠ na območju MOL (zahtevana so ustrezna dokazila),
 • posamezen otrok je v program subvencioniranega počitniškega varstva lahko vključen v 1 (en) teden ali največ 2 (dva) tedna varstva,
 • podana izjava s strani starša/skrbnika o izpolnjevanju pogojev za uveljavljanje pravice do subvencioniranega počitniškega varstva.

C. Cena za tedenski (5 dnevni) program subvencioniranega počitniškega varstva »Poletje v Boleru 2022« znaša 30,00 eur/osebo ob upoštevanju subvencije MOL. V primeru, da ne izpolnjujete kriterijev za subvencioniranje varstva s strani MOL, znaša polna cena dnevnega varstva 30,00 eur/osebo, oziroma 5 dnevnega tedenskega varstva 150,00 eur/osebo (več na povezavi).

 

D. Program se po subvencionirani ceni 30,00 eur/osebo v posameznem tedenskem terminu izvede ob pogoju vsaj 20 prijavljenih otrok v terminu (največje število pa je 28 otrok).

 

E. V primeru prezasedenosti termina imajo prednost otroci iz socialno ogroženih družin.

 

F. Otroci iz socialno ogroženih družin, ki izpolnjujejo pogoje do subvencioniranega počitniškega varstva, imajo na podlagi pravočasno oddane prijave v varstvo in ob predložitvi ustrezne dokumentacije (Centra za socialno delo) zagotovljeno želeno 1 ali 2 tedensko varstvo brezplačno.

 

Skladno z razpisnimi pogoji projekta subvencioniranega varstva bomo ob prijavi otroka iz socialno ogroženih družin zahtevali kavcijo v višini 10,00 EUR, ki jo bomo povrnili v primeru dejanske udeležbe otroka v rezerviranemu terminu varstva, oz. upravičene pravočasne odpovedi.

 

G. Obvezno podana podpisana izjava staršev glede zdravstvenega stanja otroka vključenega v program počitniškega varstva, vezano na ukrepe za zajezitev širjenja COVID-19, predana izvajalcu od 1 do 3 dni pred pričetkom izvajanja tedenskega varstva, oz. ob prihodu na prvi dan varstva. (Prenesi izjavo)

 

OPOMBA: Za vse, ki želijo vključiti otroka v program počitniškega varstva samoplačniško (cena 5 dnevnega varstva znaša 150,00 EUR), ni omejitev in pogojev, potrebna je le izpolnitev »Prijavnice samoplačniškega varstva« in plačilo kotizacije, s strani Bolera pa potrditev vključitve otroka v program. Več o samoplačniškem varstvu najdete na povezavi.

 

POSTOPEK PRIJAVE, SKLENITEV OBLIGACIJSKEGA RAZMERJA, ODPOVEDI

Prijavo otroka v projekt počitniškega varstva se izvede preko spletne PRIJAVNICE (glej spodaj). Izpolniti je potrebno vse označene rubrike in podati ustrezna soglasja!

 

(Opomba: Prijavo otrok iz socialno ogroženih družin je možno, poleg prijave preko spletne prijavnice, oddati dne 4. 5. 2022 tudi po elektronski pošti, ali osebno na sedežu Bolera, Dunajska cesta 49, Ljubljana, v času uradnih ur od 10.00 do 19.00, s predložitvijo ustreznih potrdil CSD).

 

O tem ali bo otrok, glede na vse prispele prijave, lahko vključen v enega/dva od razpisanih terminov tedenskega programa varstva »Poletje v Boleru 2022«, vas v roku do 2 dni po prejetju oddane spletne PRIJAVNICE povratno obvestimo, in sicer po sledečem postopku:

 1. V primeru, da bo vaš otrok (glede na pravočasnost prispele prijave (4. 5. 2022 od 07.00 ure dalje) lahko vključen v želeni izbrani 1 (en) OSNOVNI TERMIN ali 2 (dva) OSNOVNI + DODATNI TERMIN, vam bomo po elektronski pošti poslali obvestilo in priložili predračun za plačilo tedenskega prispevka 30 eur oziroma dvotedenskega 60 eur, z rokom plačila 3 dni.

Po evidentiranju prejetja vašega pravočasnega plačila vam bomo po elektronski pošti poslali obvestilo, s katerim bomo potrdili, da je vaš otrok vključen v želeni/želena termina. Nadaljnja navodila boste prejeli 5 dni pred izvedbo programa.

 

POMEMBNO: Prejeta spletna PRIJAVNICA z izpolnjenimi vsemi obveznimi rubrikami in vašimi soglasji ter vaše pravočasno plačilo - pomeni sklenitev našega medsebojnega obligacijskega razmerja in s tem zagotovitev mesta za vašega otroka v želenem 1 ali 2 terminih. V primeru neizvršenega plačila do postavljenega 3 dnevnega roka plačila, se smatra vaša prijava za stornirano, prosta mesta pa bodo 4. dan omogočena drugim strankam iz čakalne vrste.

 

Opomba: V primeru, da je otrok iz socialno ogrožene družine, je tedenskega prispevka 30,00 EUR oproščen, vaša obveznost pa je, da nam najkasneje v roku 3 dni po prejetju našega obvestila pošljete ustrezno potrdilo Centra za socialno delo (če ga niste posredovali že na dan oddane prijave) in poravnate kavcijo v višini 10,00 EUR, katero vam bomo povrnili v primeru udeležbe otroka v rezerviranemu terminu varstva, oz. upravičene pravočasne odpovedi.

V primeru, da potrdila in kavcije v 3 dnevnem roku ne prejmemo, bomo smatrali, da ste od prijave odstopili.

 1. V primeru prezasedenosti želenega termina/terminov iz vaše prijave, vas bomo preko elektronske pošte obvestili in vam predlagali, da vašega otroka vključite v NADOMESTNI termin/termina s prostimi mesti in vas pozvali, da odgovorite v roku 2 dni. Po prejetju vašega soglasja o nadomestnem terminu/terminih, vam bomo poslali predračun za plačilo tedenskega/dvotedenskega prispevka z rokom plačila 3 dni. Po evidentiranju prejetja vašega pravočasnega plačila vam bomo po elektronski pošti poslali obvestilo, s katerim bomo potrdili, da je vaš otrok vključen v želeni/želena termina. Nadaljnja navodila boste prejeli 5 dni pred izvedbo programa.

 

V primeru, da vašega soglasja o nadomestnem terminu/terminih ne prejmemo v roku 2 dni, bomo smatrali, da ste od prijave odstopili, prosta mesta pa bodo 3. dan omogočena drugim strankam iz čakalne vrste. 

 

POMEMBNO: Prejeta spletna PRIJAVNICA z izpolnjenimi vsemi obveznimi rubrikami in vašimi soglasji ter vaše pravočasno plačilo - pomeni sklenitev našega medsebojnega obligacijskega razmerja in s tem zagotovitev mesta za vašega otroka v tedenskem/dvotedenskem počitniškem varstvu.

 

ODPOVEDI ne zagotavljajo vračila plačila, razen v primerih višje sile (bolezen – z zdravniškim potrdilom in drugih nepredvidenih okoliščin, ki so otroku onemogočile udeležbo na tedenskem varstvu vseh 5 dni; o upravičenosti le-teh odloča zakoniti zastopnik izvajalca).

 

PRIJAVA V POČITNIŠKO VARSTVO OTROK (tukaj!)

TERMINI POLETNEGA VARSTVA OTROK V BOLERU 2022

VSEBINSKA TEMATIKA

PRIJAVA

(spodaj)

Termin 1

od 27. 06. do 01. 07. (5 dni)

Teden narave

PRIJAVA NI MOŽNA.

TERMIN JE POLNO ZASEDEN.

Termin 2

od 04. 07. do 08. 07. (5 dni)

Teden pustolovščin

PRIJAVA NI MOŽNA.

TERMIN JE POLNO ZASEDEN.

Termin 3

od 11. 07. do 15. 07. (5 dni)

Teden junakov

PRIJAVA NI MOŽNA.

TERMIN JE POLNO ZASEDEN.

Termin 4

od 18. 07. do 22. 07. (5 dni)

Teden čarovnije

PRIJAVA NI MOŽNA.

TERMIN JE POLNO ZASEDEN.

Termin 5

(2 skupini)

od 25. 07. do 29. 07. (5 dni)

Teden športa

PRIJAVA NI MOŽNA.

TERMIN JE POLNO ZASEDEN.

Termin 6

(2 skupini)

od 01. 08. do 05. 08. (5 dni)

Teden narave

PRIJAVA NI MOŽNA.

TERMIN JE POLNO ZASEDEN.

Termin 7

od 08. 08. do 12. 08. (5 dni)

Teden pustolovščin

PRIJAVA NI MOŽNA.

TERMIN JE POLNO ZASEDEN.

Termin 8

od 22. 08. do 26. 08. (5 dni)

Teden junakov

PRIJAVA NI MOŽNA.

TERMIN JE POLNO ZASEDEN.

 

 

PRIJAVA V SAMOPLAČNIŠKO POČITNIŠKO VARSTVO OTROK

DODATNI TERMINI POČITNIŠKEGA VARSTVA OTROK (nesubvencionirani, samoplačniški)!

Cena 5 dnevnega samoplačniškega tedenskega varstva v Boleru znaša 150€, oziroma 30€/dan.

 

Opomba: Program samoplačniškega počitniškega varstva 2022 bomo izvajali v primeru vsaj 10 prijavljenih otrok v tedensko skupino.

TERMINI POLETNEGA VARSTVA OTROK V BOLERU 2022

PRIJAVA

(spodaj)

Termin A

od 27. 06. do 01. 07. (5 dni)

Prijavnica A

Termin B

od 04. 07. do 08. 07. (5 dni)

Prijavnica B

Termin C

od 11. 07. do 15. 07. (5 dni)

Prijavnica C

Termin D

od 18. 07. do 22. 07. (5 dni)

Prijavnica D

Termin E

od 08. 08. do 12. 08. (5 dni)

Prijavnica E

Termin F

od 16. 08. do 19. 08. (4 dni)

Prijavnica F

Termin G

od 22. 08. do 26. 08. (5 dni)

Prijavnica G

 

 

  

 

 

 

ŠE VEČ fotografij na povezavi. Vabljeni k ogledu.

 

 

ODZIVI STARŠEV – POLETNO VARSTVO V BOLERU V PREJŠNJIH LETIH

Odgovori staršev na anketno vprašanje: Bi nam želeli kaj sporočiti?

Zahvaljujem se vam za fotografije in celotno organizacijo. Hčerka Lili je bila res navdušena (edino eno tekmovanje se ji ni zdelo fer, ampak to so otroci:)). Vaš nastop ob koncu pa me je res navdušil - vse je bilo zvadeno, kdaj otrok pride, kam se postavi, tako za predstavitev kot za plese. Potem pa še diploma za vsakega. Res ste posvetili pozornost prav vsakemu otroku in res noro dobro organizirano. Super ste! Hvala za celotno pozitivno izkušnjo, naslednje leto pride spet.

 

Najprej bi se rada zahvalila za varovanje mojega otroka. Timon je najrajši doma, udeležba v različnih varstvih mu je predstavljalo pač varstvo. Pri vas pa se je ne glede na vse počutil zelo prijetno, ni ravno plesni tip niti ga ples ne veseli, v Boleru pa se je v tolikšni meri sprostil, da mu celo ni bilo zoprno nastopiti in je še kakšen plesni korak ali del koreografije pokazal, predvsem šc, šc, šc pri vaši himni. Veseli me tudi, da je teden po končanem varstvu še vedno poln pozitivnih občutij, ko sliši glasbo na radiu, na katero ste plesali, se hitro pohvali, da ste na to pesem plesali. Velikokrat omenja tudi Niko Kljun in nas informira o njej. Obisk Radia Aktual in Policijske postaje Šiška pa ga je še prav posebej fascinirala. Ob ogledu pesmi Sopranosov je prav »važen«, ko razlaga, da sta bili pevki pri vas. Tako, da ste imeli super, pester programa in veliko vašega angažiranja za učenje plesa tudi otrok, ki jim ples ni tako ljub ali domač. Hvala in nasnidenje drugo leto.  

 

Rada bi se vam zahvalila za odlično izvedbo počitniškega varstva. Otroka sta bila navdušena nad programom in družbo. Povedala sta tudi, da ste imeli kar nekaj težav z nekaterimi otroki, upam, da bo v prihodnje takih otrok čim manj. Je pa to tudi pokazatelj ostalim, kako se ne obnašamo in kaj pomeni imeti spoštljiv odnos do okolice in družbe. Počitniško varstvo je bilo z našega vidika odlično in vse pohvale vašim mentorjem, ki so se trudili. Hvala in lep pozdrav.

 

Odlični ste!

 

Imate zelo lep ambient, super organizacijo, skratka otrok se je počutil sproščeno in veselo. Starša pa brezskrbna. Upam, da se naslednje leto ponovno vključimo v vaš program. Lep pozdrav družina Podlesnik.

 

Zares hvala, dva otroka sta bila pri vas in bila sta zelo zadovoljna.

 

Pozdravljeni, presenečena sem bila nad profesionalno organizacijo počitnic, aktivnostmi, ki jih ob tem ponujate, kvaliteto prehrane. Všeč mi je bilo, da ste ob koncu tudi predstavili, kaj ste počeli in tudi nekaj zaplesali. Podpiram, da izbirate ogled filma, risank na plesno tematiko. Skratka, to so bile najbolje organizirane počitnice, preko katerih sem lahko spoznala vaš način dela, otrok pa se je spoznal s plesom. Njene pripombe so bile: veliko smo hodili, a kot mama vem, da s tem ni nič narobe ;). Himno tistega tedna, pa tako ali tako poslušamo še danes ;). Pohvale tudi plesnima učiteljema.

 

Presenečena sem bila, da ste imeli tako bogat program v smislu obiskov raznih lokacij, potem pa ste se zraven naučili še toliko plesov - bravo in hvala za vse

 

Vase varstvo je bilo najboljse varstvo do sedaj, po vrhu vsega pa je bila cena zelo dostopna, nasa puncka se ga ze veseli v prihodnjem letu....hvala vam najlepsa

 

Imejte nas v mislih, kajti drugo leto ponovno pridemo k vam - tokrat obe punci, saj je tudi mlajša sedaj vključena v šolo. hvala in lep pozdrav, Katja Pečaver

 

Moja hčerkica, Kiara Ema Čeč, je bila v letošnjem letu deležna različnih varstev zunanjih izvajalcev in je bila z Bolerom najbolj zadovoljnja. Prosi me, če je lahko naslednje leto kar 4 tedne v Boleru :)

 

Odlični ste, kar tako naprej! Morda bi spremenila le jutranji sprejem otrok...vse ostalo se mi je zdelo odlično! Hvala:)

 

Samo tako naprej...moja hcerka vsakic, ko po Dunajski peljava mimo Bolera navduseno zavpije Bolerooooo ....

Hvala, ker se je zelo lepo imela, predvsem pa tudi MO Lj za subvencijo

 

Se enkrat se najlepse zahvaljujemo za trud in odlicno organizacijo pocitniskega varstva. Sinova se ze veselita ponovnega snidenja z vami prihodnje poletje. Lep pozdrav

 

Še tako naprej dobro opravljajte svoje delo
Hvala za lep počitniški teden.

 

Finančno dostopno, prijetno okolje, polno zabave - SUPER!

 

Da je bilo varstvo za otroke res prijetno doživetje ter popestritev počitnic. Vaditelji so bili zelo prijazni in tudi aktivnosti zelo zanimive. Najboljše od vsega - RISANKE!!!!

 

Čudovita ekipa, zelo skrbno so se potrudili, takoj spoznali otroke, dajali povratne informacije o otroku med varstvom, res zmanjka besed za čudovito doživetje, ki ste ga organizirali. Dodatno se želim zahvaliti tudi sofinancerju, Mestni občini Ljubjlana, ki je prišla naproti pri financah. Hvala vsem in ostanite še naprej tako srčni! Srečno!

 

Zahvaljujem se vam, da ste bili pripravljeni sprejeti sina, ki je otrok s posebnimi potrebami, saj nas je kar nekaj organizatorjev počitniškega varstva zavrnilo. Sin se je počutil odlično, ravno tako njegov bratec!! Iskreno hvala!

 

Super ste, upam, da se prihodnje poletje ponovno vidimo. Zelo mi je bil všeč zaključek varstva z nastopom.

 

Zelo, zelo, zelo pozitivno presenečenje. Hvala za lepo in vsebinsko popoljnjen teden za našo Anejo.

 

Oba vnuka sta bila izredno zadovoljna in upata tudi na prihodnje leto
Hrano sta zelo pohvalila.
Izjemen program s super varstvom!
Le tako naprej!

 

Zelo nam je bil všeč vaš program, ker so otroci vsak dan počeli nekaj drugega.
Če bom otroka naslednje leto ponovno vključila v vartvo Boleru, je odvisno predvsem od cene ...

 

Super program, predvsem pa glavna vzgojiteljica.

 

Hvala za lepo organiziran teden/dva.. otroci so se imeli res lepo...
Posebna pohvala vsem sodelujočim v Boleru s strani naših otrok in zahvala v mojem imenu za ves trud in dobro energijo.

 

Tisti otroci, oz. posamezniki, ki so problematični in mantratirajo celo skupino, mislim, da se ne bi smeli več vrniti v vaše varstvo. Našemu otroku je bilo vse super, razen tega, da se je vsak dan posebej bal, otroka, kateri mislim, da ni sodil v tako varstvo oz. skupino. Hvala.

 

Ostanite taki kot ste.

 

Super! Plese ki so se jih naučili še zdaj kdaj zaplešeta:) zelo všeč jima je bilo učenje plesa. Mogoče bi lahko kvečjemu razmislili, glede na to, da jih je v skupini veliko, da bi ko greste na izlete ( predvsem plavanje, ladjica,..) priključili še kakšno dodatno osebo ( da so vsaj 4 odrasle osebe)....

 

Super ste

Vse pohvale za odlično izpeljan tabor. Otroci so se imeli lepo in imajo na tabor lepe spomine.

 

Hvala, ker ste omogočili moji hčeri preživeti lep, pester, poln dogodivščin počitniški teden :)
Hvala vam.
Le tako naprej:)

 

Dunajska cesta 49, 1000 Ljubljana

 

Uradne ure:

Pon. - pet. od 10:00 do 19:00

 

Tel: 01 512 0 512

Mob: 040 322 522

 

Email: info@bolero.si

 

 ZSInstagram

ZSFacebook

© 2023 Bolero. Vse pravice pridržane.