fbpx

 

Dragi naši plesalci, plesalke, cenjeni starši, prijatelji in ljubitelji plesa!


Vabimo vas na BOŽIČNO PRODUKCIJO Plesnega centra Bolero z nazivom LEDENO KRALJESTVO, kjer si boste lahko ogledali plesne nastope vaših otrok, drugih rekreacijskih skupin in nastope tekmovalnih skupin show dancea, hip hopa, streeta, latina in standarda. Pridružite se vsem nam, Elzi, Ani, Olafu, da skupaj doživimo čarobnost ledenega kraljestva Plesnega centra Bolero.


Letošnje tekmovalno leto je bilo za naš plesni klub še nadvse uspešno, tako da boste med nastopajočimi lahko občudovali tudi številne Bolerove svetovne prvake!


Produkcija se bo odvijala v soboto, 10.12.2022 v Športni dvorani Medvode, na Ostrovrharjevi ulici 4 v Medvodah. Vstop v dvorano bo mogoč 30 minut pred pričetkom prireditve.
 

DOBRODELNOST

 

Zavedamo se, da živimo v težkih časih, v katerih je marsikdo prikrajšan ali pa potrebuje pomoč, zato bomo del vsake prodane vstopnice namenili v dobrodelni namen. Denar bomo zbirali za deklico Nino, ki se bori z zelo redko boleznijo - distalno spinalno mišično atrofijo. Stopimo skupaj in olajšajmo življenje mlade deklice. Hvala, ker lahko skupaj z vami pomagamo!

 

"Že od rojstva se sooča z razvojnimi izzivi na več področjih, tako da smo redni obiskovalci zdravstvenih ustanov. V nevednosti, zakaj njen razvoj zaostaja, kako ji lahko pomagamo, smo naredili številne preiskave in letos poleti, se nam je sesul svet. Diagnosticirali so ji izredno redko genetsko bolezen, distalno spinalno mišično atrofijo tipa 2 (DSMA2), za katero žal ni zdravila. Nina je prva in edina v Sloveniji s takšno diagnozo.."

 

Celotno pismo staršev lahko preberete TUKAJ.

 

VSTOPNICE


Cena vstopnice v predprodaji znaša 6 EUR/osebo, na dan prireditve pa bo 8 EUR/osebo (nastopajoči in predšolski otroci imajo prost vstop). Prosimo, da si vstopnice zagotovite že v predprodaji na blagajni Plesnega centra Bolero na Dunajski 49 v Ljubljani in se s tem izognete gneči na dan prireditve.


Iskreno se vam zahvaljujemo, da skupaj plešemo in ustvarjamo prelepe plesne zgodbe, ki za vedno ostajajo v našem spominu in ustvarjajo zgodovino.


Veselimo se srečanja!

 

Dunajska cesta 49, 1000 Ljubljana

 

Uradne ure:

Pon. - pet. od 10:00 do 19:00

 

Tel: 01 512 0 512

Mob: 040 322 522

 

Email: info@bolero.si

 

 ZSInstagram

ZSFacebook

© 2023 Bolero. Vse pravice pridržane.