fbpx

Prijavnica za obiskovanje poletnega plesnega tečaja

Spoštovani,

hvala za zaupanje in vašo odločitev, da se vključite v izobraževalne programe Plesnega centra Bolero. Po izpolnitvi in oddaji prijavnice, boste prejeli na vaš e-mail naslov potrditev o poslani prijavi.

 

TERMIN

Oblikovali smo dva termina poletnih plesnih tečajev (torek, četrtek). Vsaka skupina ima svoj termin, vaje potekajo enkrat tedensko po 90 min.  Z vajami pričnemo v torek, 6. julija in končamo v četrtek, 26. avgusta 2021.

 

Nabor plesnih učiteljev: Miha Vodičar, Matej Marn, Dejan Kotnik / Zoran in Janja /

 

CENA

Poletni plesni tečaj kupite v dvomesečnem paketu – 69 eur/osebo. Naj vas prijazno opomnimo, da odsotnosti zaradi dopustov ne poračunavamo oziroma smo – upoštevajoč predvidene odsotnosti – ceno paketa poletnega plesnega tečaja že ustrezno znižali. V ceni paketa sta zajeti tudi 2 brezplačni petkovi preplesavanji (1 v juliju in 1 v avgustu).

 

Opombi:

  • Poletni plesni tečaj lahko obiskujete tudi po vajah – obisk ene vaje stane 15 eur/osebo in se poravna pred pričetkom vaje.
  • v primeru, da se odločite za vključitev v oba poletna tečaja, vam obiskovanje drugega nudimo z dodatnim 30% popustom (cena je 48,30 eur/osebo), v paketu dobite še 2 dodatni brezplačni petkovi preplesavanji.

Prosimo vas, da prijavnico izpolnite le tisti, ki se boste odločili za obisk celotnega dvomesečnega poletnega tečaja in ne za obisk posameznih vaj. Prosimo vas, da prijavnico izpolnite do petka, 18. 6. 2021.

 

 

PRIJAVNICA

 

Polja označena z * so obvezna.


PODATKI TEČAJNIKA
Prosimo, izpolnite polje.

Prosimo, izpolnite polje.


TEČAJ

Prosimo, izberite tečaj.


KONTAKT

Prosimo, izpolnite polje.

Prosimo, odkljukajte, da niste robot.

 

Dunajska cesta 49, 1000 Ljubljana

 

Uradne ure:

Pon. - pet. od 10:00 do 19:00

 

Tel: 01 512 0 512

Mob: 040 322 522

 

Email: info@bolero.si

 

 ZSInstagram

ZSFacebook

© 2021 Bolero. Vse pravice pridržane.