fbpx

Pozdravljeni ljubitelji plesa!

 

Letošnja plesna sezona 2020/21 je bila zagotovo posebna zaradi nastale kovidne situacije pa vendar nam je z vašo in našo gorečo željo in ljubeznijo do plesa uspelo omiliti in premagati drugačno stanje pravil, ki nam je narekovalo stalno prilagajanje!

 

Ob koncu plesne sezone se vam oba z gospodom direktorjem Zoranom Kljunom in celotnim delovnim kolektivom Plesnega centra Bolero iskreno zahvaljujeva, da ste nam zaupali, nas z obiskovanjem plesnih vaj tudi vzpodbujali in nam dali mnogokrat vedeti, da  ste nam tudi vi vzajemno hvaležni, ker smo vam poskušali ponuditi najboljše, kar smo v dani situaciji lahko. Ples je pomemben del tako fizičnega, psihičnega in mentalnega počutja, tako odraslih kot mladine.

 

Z veseljem vam sporočamo termine poletnih plesnih tečajev za odrasle, saj veste, da vsako leto poskušamo narediti kar se da vsebinsko zanimiv in poučen plesni poletni tečaj. Tudi letos bo program plesnih vaj pester in podkrepljen s tehničnimi vajami, ponovitvami programa in enostavnimi kombinacijami, ki vam bodo pomagale, da se boste sami na kateremkoli plesišču dobro znašli in izgledali lepo!

 

Za letošnje poletje smo tečaje za odrasle razdelili na srednjo in višjo težavnostno stopnjo.
 
Potekali bodo enkrat tedensko ob torkih oz. četrtkih ob 20.30 uri.

 

 

DAN TERMIN PLESNI TEČAJ PRIJAVA
Torek 20.30 - 22.00 srednje stopnje Prijavnica
Četrtek 20.30 - 22.00 višje stopnje Prijavnica

 

TERMIN

Vsaka skupina ima svoj termin plesnih vaj, ki potekajo enkrat tedensko po 90 min. S poletnimi plesnimi vajami pričnemo v torek, 6. julija in končamo v četrtek, 26. avgusta 2021. Z vami bodo različni plesni pedagogi, med njimi tudi nekdanji 2x svetovni prvak v ST in LA plesih, koreograf in trener Miha Vodičar!

 

Nabor strokovnega kadra: Miha Vodičar, Matej Marn, Dejan Kotnik / Zoran in Janja /

 

CENA

Poletni plesni tečaj kupite v dvomesečnem paketu – 69 eur/osebo. Naj vas prijazno opomnimo, da odsotnosti zaradi dopustov ne poračunavamo oziroma smo – upoštevajoč predvidene odsotnosti – ceno paketa poletnega plesnega tečaja že ustrezno znižali. V ceni paketa sta zajeti tudi 2 brezplačni petkovi preplesavanji (1 v juliju in 1 v avgustu).

 

Opombi: 

Poletni plesni tečaj lahko obiskujete tudi po vajah – obisk ene vaje stane 15 eur/osebo in se poravna pred pričetkom vaje.

 

V primeru, da se odločite za vključitev v oba poletna tečaja, vam obiskovanje drugega nudimo z dodatnim 30% popustom (cena je 48,30 eur/osebo), v paketu dobite še 2 dodatni brezplačni petkovi preplesavanji.

 

Vse kar morate narediti, če želite plesati z nami tudi julija in avgusta je, da se na tečaj prijavite*. Prosimo vas, da prijavnico izpolnite le tisti, ki se boste odločili za obisk celotnega dvomesečnega poletnega tečaja in ne za obisk posameznih vaj! Prijavnico izpolnite TUKAJ. Prosimo vas, da prijavnico izpolnite do petka, 18. 6. 2021.

 

*V primeru premajhnega števila prijav plesnega tečaja ne bomo izvajali, oziroma bomo plesne pare povabili v drugo skupino.

 

Dunajska cesta 49, 1000 Ljubljana

 

Uradne ure:

Pon. - pet. od 10:00 do 19:00

 

Tel: 01 512 0 512

Mob: 040 322 522

 

Email: info@bolero.si

 

 ZSInstagram

ZSFacebook

© 2022 Bolero. Vse pravice pridržane.